Ons natuurlijk goed

 

Wie zijn wij? 

 

Even voorstellen, wij zijn 3 enthousiaste ondernemers  Alice Dijkhuizen, Peter Diemel en Suus Diemel-Dijkhuizen.

 

Wij hebben een droom en zijn nu bezig die te verwezenlijken.

 

Lees je mee;

 

Ik ben Suus, moeder van 2 kinderen en ik ben getrouwd met Peter. Ook ben ik het zusje van Alice.

 

Nu mijn kinderen ouder zijn, maak ik weer ruimte voor nieuwe plannen. Waar ik heel gelukkig van word is de ontspanning van een sauna, het bubbelen in een jacuzzi, de rust en geuren in de natuur en de dieren die vrij in de natuur zijn. Als ik er met mijn vrienden over praat kunnen ze mij helemaal volgen als ik dat vertel, heerlijk in een bubbelbad, kijken naar de bomen, het volgen van een merel die druk in de weer is takjes te verzamelen en de bloemen met de mooiste kleuren die heerlijk ruiken. Het gevoel dat er dan ontstaat van ontspanning en rust. Zo lekker dat ik dat iedereen gun.

Echter zijn er vrienden die liever niet met de blote billen in een gezamenlijke sauna rond willen lopen. En dat bracht mij op een idee, waarom creëren wij geen plek waar al die onderdelen zijn, waar de natuur is, waar de vogels fluiten, waar het bad klaar staat en waar je ongestoord, privé, zonder anderen, kunt genieten in een sauna die alleen is voor jou of voor jullie samen?! Die gedachte maakt mij zo intens gelukkig dat ik die droom samen met Peter en Alice ga waarmaken.

Hier is wel een stappenplan voor nodig en dat is onder andere het sparen voor een geschikte ruimte en alles erom heen. Tot het zover is werk ik nog in de zorg en geniet ik van mijn ideeën die in mijn hoofd steeds meer vorm aan het krijgen zijn. En ik ben blij dat dit onze weg is naar “ons natuurlijk goed”!

 

Mijn naam is Alice en ik heb een zoon van 8 jaar. Op dit moment ben ik aan het zoeken naar nieuwe uitdagingen in mijn leven en ben ik goed aan het nadenken wat ik wil en waar ik energie van krijg. Na wat avonden brainstormen en dromen merkte ik dat Ons Natuurlijk Goed is, waar ik aan wil werken, daar word ik blij van en ik hoop straks meer mensen. Ook kan ik daardoor meegeven aan mijn zoon dat je, door hard werken, veel kunt bereiken.

 

Mijn naam is Peter, ik ben getrouwd met Suus.  Als hobby rijd ik graag op mijn motor en ook op mijn fiets zie je mij vaak. Ik houd van de natuur maar ook een feestje op zijn tijd sla ik niet af. Mijn dromen ga ik verwezenlijken met Suus en Alice.